top of page
hete lucht ballonnen

TESTIMONIALS

Maud

2439b7ec-b42e-41ca-b1e8-42af5c7afe18_edi

Een aantal weken geleden ben ik bij Jacqueline begonnen met een BMR begeleidingstraject.


In plaats van praten over gebeurtenissen of incidenten in het leven, starten we met kloppen op de benen, een hele nieuwe ervaring waarbij ik nieuwgierig werd wat dit ging betekenen. Na een aantal dagen merkte ik al verschil, piekeren ging weg, vermoeidheid werd minder, zwaarheid verdween, ik vond het echt wonderbaarlijk. Ik voelde me lichter worden! Ik kan beamen dat het verbluffend is. En dit is tot op de dag van vandaag gebleven, ik voel me lichter, meer bij mezelf, rustiger, geen gejaag of onrust meer. Maar de behoefte om heel goed voor mezelf te zorgen. De wereld buiten komt niet meer zo binnen. 

Het enthousiasme waarmee Jacqueline het traject begeleid is fantastisch te noemen, ze is erg betrokken, serieus, geinteresseerd, ik voel me enorm gehoord en geholpen door haar. Ze is pragmatisch en niet zweverig.  De theorie waarop BMR is gebaseerd is overigens ook heel concreet en niet zweverig. 


Haar enthousiasme voor BMR is aanstekelijk, je voelt gedurende het hele traject dat Jacqueline haar passie om het leven van mensen (en honden trouwens ook) beter te maken haar grootste wens is. Daarnaast zijn de gesprekken altijd gezellig en vrolijk!

bottom of page