top of page
hete lucht ballonnen

TESTIMONIALS

PHOTO-2021-01-17-17-03-29_edited.jpg

Angela

Ik ken Jacq uit het hondenwereldje en we hebben altijd leuke gezellige gesprekken en veel raakvlakken wat onze interesses betreft. Toen ze over haar BMR opleiding begon was ik dan ook gelijk geïnteresseerd.

 

Ik zat op dat moment niet zo goed in mijn vel vanwege o.a. een hersenschudding en daarnaast besefte ik steeds meer dat ik maar niet verder kwam in waar ik naartoe wilde met mijn leven. Jacq stelde dus gelijk voor om bij haar het traject te doen, wat een goede keuze!

Na een week voelde ik me al veel  energieker, rustiger, meer ontspannen en lichter in mijn hoofd. Het voelt letterlijk dat de ballast uit mijn lijf verdwenen is. Zelfs mijn directe omgeving ervoer de verandering!


Na die eerste week werd het wat zwaarder en ik bleek dus erg vast in oude overtuigingen te zitten. 
Jacq heeft me geleerd hoe ik die los kan laten. Het werkt echt!

 

In het begin is het even wennen om 2x per dag ervoor te gaan zitten, maar omdat je al snel het effect ervaart ga je maar al te graag door. Voor mij werd het zelfs een meditatief moment wat ik heerlijk vond om te doen.

 

Ik zit nu in de laatste fase en doe 2x per dag mijn sessie met aandacht. Ik voel me vrolijker, oordeel minder, bekijk dagelijkse dingen vanuit een ander perspectief, stel mezelf vragen als ik ergens door getriggerd wordt waar ik weer wat mee kan. Een methodiek waar je de rest van je leven wat aan hebt.


Dus een waardevolle investering in jezelf!

 

Jacq bedankt.  
 

bottom of page